OM

Form.it är ett enmans konsultföretag med bred erfarenhet från flera olika inhouseavdelningar, bl a hos Cochlear Bone Anchored Solutions och CIBA Vision Nordic. Jag har även ett förflutet med anställningar hos Arkitektkopia och Fritidsresor. 

Sedan mars 2023 jobbar jag halvtid som frilansande konsult hos ViaCon Group i Hovås.

Jag hjälper dig med textskrivande, layout och grafisk form för trycksaker och websidor. Ibland sitter jag vid ett skrivbord hos dig, ibland arbetar jag på distans. Allt efter vad som passar bäst för dig och uppdraget. Jag utgår från min fasta punkt i tillvaron som är Hamburgsund i Bohuslän.

Utöver trycksaker som broschyrer, mässbilder och långa dokument som t ex böcker och manualer, jobbar jag även som webmaster med uppdateringar av redan befintliga hemsidor. Jag producerar också nya hemsidor till dig som sedan vill ta hand om underhållet själv.

Privat så gillar jag att gå på loppis och fynda kul vaser, möbler eller bruksföremål – gärna från 50- och 60-talet. Tycker också om design av formgivare som Fritz Hansen, Bruno Mattson och Stig Lindberg. Svampplockning är en annan passion, men det blir ju bara på hösten. Har mina ”egna” kantarellställen där jag åker och skördar när jag har tid.

Självklart kan du boka mig för både enstaka uppdrag eller för att kapa topp­ar­na hos din mark­nads­avdel­ning när ni har hög arbets­belast­ning.

Välkommen att höra av dig!